Už 27. srpna se na televizní obrazovky vrací Hell´s Kitchen, tentokrát s Janem Punčochářem v čele. Do druhé řady se přihlásili nejen zkušení kuchaři, ale i amatéři, kteří mají odvahu postavit se výzvě života. Na vítěze čeká pohádková výhra a místo v nové restauraci na Andělu.
Peklo v kuchyni i za sporákem
Druhá série Hell’s Kitchen Česko slibuje opět napětí, emoce a spoustu jídla. Nově se soutěž dočká i několika změn – mezi soutěžící vstoupí během sezóny takzvaní žolíci a v kuchyni budou působit i kapitáni týmů. Celý děj se odehrává pod vedením šéfkuchaře Jana Punčocháře, který zároveň přebírá roli moderátora.
„Mohu prozradit, že letos vaření nebude jednoduché. Každou epizodu máme jiné menu. Diváci se mohou těšit na francouzskou nebo italskou kuchyni, fine dinigovou večeři, menu poskládané ze sladkovodních ryb nebo fúzi asijské kuchyně s českou,“ prozradil Jan Punčochář v rozhovoru pro TV Nova a dodal: „Na podzim otevírám novou restauraci Šnycl na pražském Andělu, a právě v tomto podniku dostane vítěz či vítězka nabídku pracovat.“
Soutěžící roku 2025: pestrá směs zkušeností, snů a povah
Andrej Kudimov (35) je podnikatel žijící v Praze. V práci řeší dodávky potravin pro veřejný sektor, v životě má rád řád. Mluví čtyřmi jazyky a vaření vnímá jako svůj skrytý dar. Do soutěže se přihlásil jako amatér, který chce dokázat, že i bez profese kuchaře může překvapit.
Anna Vernerová (37) podniká v oblasti zdravého životního stylu. Po narození dvojčat začala intenzivněji vařit a Hell’s Kitchen pro ni znamená motivaci a novou životní kapitolu. Je přátelská, veselá a do soutěže jde s odhodláním.
Eva „Ave“ Podrazová (26) sbírá kuchařské zkušenosti od svých sedmnácti. Pracuje v restauraci Steak v Olomouci a ráda experimentuje. Vnímá se jako vznětlivější typ, ale usilovně na sobě pracuje. Fascinuje ji kuchařská chemie a technologie.
Bára Boháčová (23) vaří v prestižní restauraci Entrée Olomouc, kde se klade důraz na dokonalost. Má ráda disciplínu a upřímnost. Těší se hlavně na spolupráci s Janem Punčochářem. Ve volnu je ráda v přírodě, na kolečkových bruslích nebo se psem.

Seriál ZOO se vrací s napětím i romantikou: Nový sympaťák, love story a zásnuby oblíbených párů
David Blajer (34) je IT specialista, který momentálně žije v Litvínově. Grilování a steaky jsou jeho vášní. Soutěž bere jako osobní výzvu a příležitost vystoupit ze své bubliny. Rád streamuje vaření a sdílí své momenty online.
Hana Petrželová (43) z Blanska je trojnásobná maminka, floristka a fotografka. Jejím snem je květinové bistro. V kuchyni se ráda spoléhá na sebe a i přes sklony k cholerii věří, že v soutěži obstojí. Pod tlakem jede naplno.
Iryna Shapa (28) pochází z Ukrajiny a v Česku žije kvůli válce. Pracuje jako vedoucí směny v restauraci Adele a s vařením má devítiletou zkušenost. V Hell’s Kitchen vidí splnění snu a příležitost ukázat, co v ní je.
Kateřina Hocek (26) ze Svitav vede kosmetický salon a sestavuje výživové plány. Miluje pohyb, pozitivní energii a vaření bere jako odpočinek. Věří si v chutích, ale krájení ji stále trochu stresuje. Do show jde jako soutěživá optimistka.
Jakub Reichmann (37) je zástupcem šéfkuchaře v hotelu v Praze. Stres zná, ale i přesto se do soutěže hlásí s respektem. Chce se učit od Jana Punčocháře a rozšířit si obzory. Cení si organizace a otevřenosti. Slabinou je pro něj cukrařina.
Luděk Hloušek (48) je šéfkuchař cateringu z Liberce, který miluje grilování a přírodu. Vaření vnímá jako svobodu a formu umění. Jeho punkový přístup v kuchyni doplňuje respekt ke klasice. Má dceru a zajímavé zážitky i s celebritami.
Martina Němcová (25) z Břeclavi je maminkou dvou dětí. Vařit začala už jako teenagerka. Přihlásila se díky manželově podpoře a do soutěže vstupuje bez předešlé zkušenosti s profi kuchyní. Miluje krimi podcasty a rybaření.
Patrik Pospíšil (21) vyrůstal u babičky v hospodě. Dnes vaří v Entrée pod vedením Přemka Forejta. Má ambice dobýt svět michelinských restaurací a jednou si otevřít vlastní podnik. Ve volném čase hraje jako DJ a tvoří obsah na Instagram.
Patrik Kolár (32) je mzdový účetní ze Slovenska, který nyní žije v Praze. Peče v pekárně Kus koláče a rád poznává nová místa. Do Hell’s Kitchen ho přivedla chuť na výzvy a vášeň pro vaření. Působí jako optimista a vtipálek.
Petja Fonda (35) pochází ze Slovinska, ale má italské kořeny. V Praze žije kvůli lásce a má dvě dcery. Pracuje v restauraci Mlýnec. Soutěž bere jako přirozené prostředí a těší se na nové výzvy i kolektiv.
Simone Hrašková (36) se narodila ve Stuttgartu a žije v Praze. Je samoživitelka a pracuje v logistice. Miluje vaření, ale úklid ne. Od soutěže očekává zkušenosti a zážitky. Relaxuje v posilovně, ráda chodí do Zoo a hraje hospodské kvízy.
Tadeáš Pospíšil (22) je mladý kuchař z Pardubic. Pracuje v bistru a v Hell’s Kitchen chce dokázat, že zodpovědnost nemá věk. Nepije ani nekouří. Baví ho sport, hudba a čas s rodinou. Vystupuje s jistotou a pozitivní energií.
Thuy „Twí“ Nguyen (29) je z Brna a vyučuje asijskou kuchyni. Zároveň pracuje jako webdesignerka. Zkušenosti má z food festivalů, zvládá tlak a věří si jako teamleader. Kromě sportu a divadla se věnuje i osobnímu rozvoji a čte životopisy.
Hra o všechno začíná
Přihlášením do soutěže Hell’s Kitchen Česko se těchto osmnáct statečných rozhodlo vybočit z běžné rutiny a dát všanc nejen své schopnosti, ale i nervy, psychiku a pověst. Pro vítěze je připravena výhra 2,5 milionu korun a místo v nové restauraci Jana Punčocháře. Pro všechny ostatní přinese účast v show cennou zkušenost, nové přátele a pořádnou dávku adrenalinu. Jak se s tím poperou, uvidí diváci už 27. srpna ve 20:20 na TV Nova, den předem bude k dispozici na Oneplay.

Mateřství jako horská dráha: Vanda z Ulice zapomene dceru v taxíku, Luděk se stane tátou roku
Zdroj: TV Nova, Hell´s Kitchen