Nenechte se napálit: Jak poznat kvalitní čokoládu a vyhnout se laciným náhražkám

Petra Stará
Petra Stará
Ráda se věnuju tématům, která nám mohou zpříjemnit život – od tipů pro domácnost, přes zdraví, až po osobní rozvoj. Baví mě hledat nové způsoby, jak si usnadnit každodenní život a najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Věřím, že i malé změny mohou mít velký vliv, a právě ty se snažím předávat ve svých článcích.

Další články
Související

Přirovnání a úsloví, která zná každý: Smradu jako v Cařihradu, kousavým dozadu a jak Baťa s dřevákama

Napříč generacemi se používají nejrůznější úsloví, přirovnání nebo pořekadla, která se tak nějak automaticky dědí. Proč lesní včely nebo sedláci u Chlumce?

Prima hobby pořady: Láďa Hruška peče koláč, Pepa řeší bazén a jak na tymiánový sirup s Receptářem

Neděle na Primě nabídne dávku inspirace i šikovných nápadů. V hlavní roli budou osvědčené hobby pořady. Co všechno nás v neděli 2. listopadu na Primě čeká?

Okamžik, na který vědci čekali. Kometa 3I/ATLAS mění směr

Je to teprve potřetí v historii lidstva, co k nám přiletěl objekt z jiné části vesmíru. Kometa 3I/ATLAS se přiblíží Slunci, pak naposledy proletí okolo Země.

Slovensko má nového milionáře. Výherce Lota získal přes 61 milionů korun

Hráč z Nitranského kraje vyhrál v loterii LOTO přes 2,5 milionu eur. Sázel náhodně, přesto trefil všech šest čísel a stal se milionářem. Vyhrál 61 milionů.

Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje

Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.

Libovky Pepy Libického slaví jubileum: Šest let, 200 dílů, 2400 hodin

Libovky Pepy Libického si připisují jubileum. Na Primě běží už šest let, a právě teď se pořad dočkal dvoustého dílu. Místo šampaňského si Pepa vybral práci.