Proč je krvavý hovězí steak v pořádku, ale syrové kuře zdraví nebezpečné

Petra Stará
Petra Stará
Ráda se věnuju tématům, která nám mohou zpříjemnit život – od tipů pro domácnost, přes zdraví, až po osobní rozvoj. Baví mě hledat nové způsoby, jak si usnadnit každodenní život a najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Věřím, že i malé změny mohou mít velký vliv, a právě ty se snažím předávat ve svých článcích.

Další články
Související

Okamžik, na který vědci čekali. Kometa 3I/ATLAS mění směr

Je to teprve potřetí v historii lidstva, co k nám přiletěl objekt z jiné části vesmíru. Kometa 3I/ATLAS se přiblíží Slunci, pak naposledy proletí okolo Země.

Kouření není jediné riziko. Uzeniny a limonády mohou zvyšovat šanci na rakovinu plic, ukazují data

Studie sledovala přes 100 tisíc lidí. Ukazuje, že to co jíme, tedy uzeniny, limonády a hotová jídla mohou zvyšovat riziko rakoviny plic.

Slovensko má nového milionáře. Výherce Lota získal přes 61 milionů korun

Hráč z Nitranského kraje vyhrál v loterii LOTO přes 2,5 milionu eur. Sázel náhodně, přesto trefil všech šest čísel a stal se milionářem. Vyhrál 61 milionů.

Světový den menopauzy: Tělo si řekne, co právě potřebuje

Světový den menopauzy, který připadá na 18. října, připomíná, že změny v ženském těle nejsou slabostí. Jak naslouchat sobě a žít klidněji?

Horký podzim v kelímku. Dýni v dýňovém latté nehledejte, jen speciální směs koření

Dýňové latté je již několik let ikonou podzimu, ale dýni v něm nehledejte. Zjistěte, co doopravdy obsahuje a odkud tahle vůně pochází.

Přemrzlé hřiby nejezte, radí mykologové. Do lesa jedině za houbami, které si s mrazem poradí

První mrazíky přinesly houbařům dilema. Do lesa se sice stále dá vyrazit, ale zatímco některé druhy si s chladem poradí, jiné se po přemrznutí mění v past.