Ilustrační foto, Zdroj: Pixabay.com
Slupky z cibule nebo česneku nevyhazujte: Koření, čaj nebo hnojivo
Další článkySouvisející
Prima hobby pořady: Láďa Hruška peče koláč, Pepa řeší bazén a jak na tymiánový sirup s Receptářem
Neděle na Primě nabídne dávku inspirace i šikovných nápadů. V hlavní roli budou osvědčené hobby pořady. Co všechno nás v neděli 2. listopadu na Primě čeká?
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
Libovky Pepy Libického slaví jubileum: Šest let, 200 dílů, 2400 hodin
Libovky Pepy Libického si připisují jubileum. Na Primě běží už šest let, a právě teď se pořad dočkal dvoustého dílu. Místo šampaňského si Pepa vybral práci.
Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení
Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?
Inkontinence trápí ženy i muže. Někdy stačí jen smích a je problém
Únik moči není nic výjimečného, i když o tom lidé neradi mluví. Podle České urologické společnosti se s ním během života potýká až polovina žen.
Zapomenutý bojler nebo viditelné nářadí. Jak ochránit chatu před mrazem i zloději
Špatně zazimovaná chalupa může skončit škodou i krádeží. Na co si dát pozor, aby chatu neohrozil mráz, voda ani nezvaní návštěvníci?
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA





