V Česku stále neumíme trojobal na řízky: Základem je sádlo a trouba

Další články
Související

Prostřeno se vrací a rovnou ve velkém: Plzeňský týden slibuje nehty v jídle, budíky v kuchyni i ztracená játra

Prostřeno! se vrací a diváci se mohou těšit na pětici soutěžících, která slibuje jiskřivou atmosféru, napínavé bodování i řadu nečekaných momentů

Sezona cuket je tady: Recepty na tatarák, cukeťáky s hořčicí i sladký perník

Je tu sezona cuket. Mnozí jich mají tolik, že jednoduše nevědí, co s nimi. Přitom právě cuketa je v kuchyni vděčná surovina. Hodí se na sladké i slané pokrmy.

Pokud máte hromosvod, kontrola je nutná. Jinak hrozí problémy s pojišťovnou

Hromosvod není povinný na všech budovách. Pokud je však přítomen, je třeba funkčnost, kterou ověřuje pravidelná revize. Jak tedy postupovat?

Jak přežít tropické dny: Vyzkoušené rady našich babiček, jak v paneláku zatočit s vedrem i trik s větrákem a ledem

Děsíte se horkých dnů v panelákovém bytě? Zkuste vsadit na některý z triků, které pro přežití tropických dní využívaly i naše babičky.

Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu

Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?

Tekutá žehlička na cesty snadno a levně: Stačí vám ingredience, které máte nejspíš doma

Věděli jste, že se na dovolenou nemusíte tahat s žehličkou? Existuje totiž takzvaná tekutá žehlička, kterou si dokážete vyrobit snadno i doma.