Guláš a karlovarské knedlíky, FOTO: 01x07x2022000, CC0, via Wikimedia Commons
Češi neustále dávají do guláše ingredienci, která tam nepatří. Základem je cibule, případně brambora

Petra Stará
Ráda se věnuju tématům, která nám mohou zpříjemnit život – od tipů pro domácnost, přes zdraví, až po osobní rozvoj. Baví mě hledat nové způsoby, jak si usnadnit každodenní život a najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Věřím, že i malé změny mohou mít velký vliv, a právě ty se snažím předávat ve svých článcích.
Další článkySouvisející
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
Libovky Pepy Libického slaví jubileum: Šest let, 200 dílů, 2400 hodin
Libovky Pepy Libického si připisují jubileum. Na Primě běží už šest let, a právě teď se pořad dočkal dvoustého dílu. Místo šampaňského si Pepa vybral práci.
Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení
Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?
Další dávka hobby pořadů: Pokládka nové podlahy s Pepou, vychytávky s Láďou a divoký kout se zahradnicí Lenkou
Nedělní odpoledne bude na obrazovkách plné nápadů, vůní a kutilských vychytávek. Připravte si čaj a inspirujte se u trojice oblíbených hobby pořadů na Primě.
Inkontinence trápí ženy i muže. Někdy stačí jen smích a je problém
Únik moči není nic výjimečného, i když o tom lidé neradi mluví. Podle České urologické společnosti se s ním během života potýká až polovina žen.
Přemrzlé hřiby nejezte, radí mykologové. Do lesa jedině za houbami, které si s mrazem poradí
První mrazíky přinesly houbařům dilema. Do lesa se sice stále dá vyrazit, ale zatímco některé druhy si s chladem poradí, jiné se po přemrznutí mění v past.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA