Sladké maliny bez chemie? Stačí vám kávová sedlina a voda z rýže. Zjistěte, jak na to a čemu se při hnojení vyhnout

Jonáš Jenšovský
Jonáš Jenšovský
Zajímá mě prakticky všechno od starověkých pyramid po obrazy z hlubin vesmíru. Občas bokem napíšu nějakou fantasy nebo vytvořím fiktivní svět.

Další články
Související

Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje

Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.

Libovky Pepy Libického slaví jubileum: Šest let, 200 dílů, 2400 hodin

Libovky Pepy Libického si připisují jubileum. Na Primě běží už šest let, a právě teď se pořad dočkal dvoustého dílu. Místo šampaňského si Pepa vybral práci.

Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení

Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?

Říjen je ideální pro sázení cibulovin. Na jaře vás čeká barevná odměna

Podzim a hlavně měsíc říjen je ideální čas pustit se do práce. Cibuloviny čekají jen na to, až jim dáte místo, kde mohou v klidu zakořenit a na jaře vás odmění.

Inkontinence trápí ženy i muže. Někdy stačí jen smích a je problém

Únik moči není nic výjimečného, i když o tom lidé neradi mluví. Podle České urologické společnosti se s ním během života potýká až polovina žen.

Zapomenutý bojler nebo viditelné nářadí. Jak ochránit chatu před mrazem i zloději

Špatně zazimovaná chalupa může skončit škodou i krádeží. Na co si dát pozor, aby chatu neohrozil mráz, voda ani nezvaní návštěvníci?