Babiččina kuchyně: Koprovka, mozeček a pajšl. Jídla, která dnešní generace už skoro nezná

Veronika Šustrová
Veronika Šustrová
Píšu už docela dlouho a hodně mě to baví. Zajímá mě lifestyle, kultura, móda, ale třeba i psychologie, ekonomie a aktuální mezinárodní dění.

Další články
Související

Čtyři tváře houbové omáčky: Smetanové, voňavé i hříšně dobré

Když houby rostou, české kuchyně se mění v ráj vůní. Vybrali jsme čtyři recepty na houbové omáčky od známých kuchařů, každý trochu jiný, ale všechny výtečné.

Nedělní hobby pořady: Nové díly plné nápadů pro domov, dílnu i zahradu

V neděli se představí nové epizody hobby pořadů. Pepa Libický zapojí elektřinu v tiny house, Lenka Eywa ukáže neobvyklý recept a Láďa Hruška pobaví i inspiruje.

Prostřeno se vrací a rovnou ve velkém: Plzeňský týden slibuje nehty v jídle, budíky v kuchyni i ztracená játra

Prostřeno! se vrací a diváci se mohou těšit na pětici soutěžících, která slibuje jiskřivou atmosféru, napínavé bodování i řadu nečekaných momentů

Sezona cuket je tady: Recepty na tatarák, cukeťáky s hořčicí i sladký perník

Je tu sezona cuket. Mnozí jich mají tolik, že jednoduše nevědí, co s nimi. Přitom právě cuketa je v kuchyni vděčná surovina. Hodí se na sladké i slané pokrmy.

Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu

Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?

UHO nemusí být jen trauma ze školní jídelny. Naučte se ji správně připravit díky poctivému domácímu receptu

UHO je pojem, který v české kuchyni známe velmi dobře. Pohlížíme na ni skrze prsty, přitom se dá připravit tak, že zachutná celé rodině.