Vaření
Připravte gril na sezonu: Jak ho očistit, zkontrolovat a nezapomenout na kvalitní palivo
Se stabilně jarními venkovními teplotami začíná nevyhnutelně sezóna zahradních akcí a také grilování. Jak takový gril po zimě zprovoznit?
Laďka Něrgešová čaruje v kuchyni: Pražský koláč s majonézou a bábovka, co nemá konkurenci
Laďka Něrgešová není jen známou moderátorkou a milující maminkou dvou puberťáků. Své fanoušky také zásobuje skvělými recepty na různé dobroty.
Domácí pampeliškový med jako od babičky krok za krokem: Recept, který zvládne i začátečník
Domácí pampeliškový med je jednoduchý na přípravu a chutná jako jaro. Naučte se ho vařit krok za krokem. Využití má široké.
Velikonoční nádivka: Lidový název zná málokdo, značila naději i úrodný rok a jak na ni
Velikonoční nádivka se dá připravit na mnoho způsobů. Jaká je historie tohoto pokrmu, který každý připravuje trochu jinak?
Co nesmí chybět na velikonočním stole: Mazanec, nádivka i jidáše s tradicí
Jaká jídla nesmí na našich stolech chybět během velikonočních svátků? Podle tradic to není jen mazanec a beránek, ale také nádivka nebo polévky.
Prostřeno!: Příští týden plný bizárů, slepičí menstruace, zarytá veganka z odvážné platformy, černé rty a šťastné koule
Pražské Prostřeno! přineslo nečekané momenty – od veganského pranku přes Titanic až po raw koule. Týden plný chutí, chaosu i překvapení.
Žemlovka a buchtičky s krémem podle Josefa Maršálka
Zkuste si pod taktovkou Josefa Maršálka připravit dvě oblíbené sladké české dobroty – buchtičky s krémem a žemlovku. Máme pro vás recepty.
Sezóna medvědího česneku je tady: Užijte si tento dar přírody a benefity, které přináší
Sezona medvědího česneku právě začala. Co si z něj můžete připravit za pokrmy a jak je medvědí česnek prospěšný pro naše tělo?
Jak na měkké vepřové řízky: Nečekaným pomocníkem může být jedlá soda
Jak na dokonale měkké vepřové řízky? Základem je kvalitní maso, které se nakrájí na dostatečně silné plátky. Naložit je můžete do speciálního roztoku.
Recepty na lívance, které zvládne každý: Máme pro vás klasiku, ale pochutnají si i ti, co nesmí vejce, mléko či mouku
Lívance se dají připravit na mnoho chutných způsobů. My pro vás máme hned tři snadné recepty, které vám zachutnají. Jaký z nich zkusíte jako první?