Druhy rýže: Neupínejte se jen ke klasice, každá rýže má svou typickou chuť a hodí se k něčemu jinému

Další články
Související

Recepty na šunkofleky a kulajdu jak od babičky: Tradiční česká kuchyně se vrací do módy

Kdo by neznal tradiční české pokrmy, jako jsou šunkofleky nebo kulajda. Dnes si připomeneme, jak tyto dobroty připravovaly naše babičky.

Jak poznat kvalitní med a vyhnout se pančovanému paskvilu

Není med jako med. Podle čeho ale bezpečně poznat, že se jedná o med pravý a tím pádem kvalitní? Existují triky, jak odlišit zrno od plev.

Třicet vajec denně celý měsíc: Partnerka ho po pár dnech vyhodila z ložnice, skončil v bolestech, ale nabral 13 kilo svalů

Jeden muž se rozhodl vyzkoušet, co s jeho tělem udělá třicet vajec denně po dobu jednoho měsíce. O potíže nebyla nouze, nakonec byl ale s výsledkem spokojený.

Prevence rakoviny začíná na talíři: Specialistka radí, co vyřadit z jídelníčku. A jsou to běžné české potraviny

Rakovina může začínat na talíři. Dietoložka radí, kterým potravinám se vyhnout, a co změnit, pokud chcete snížit riziko onemocnění.

Sezóna medvědího česneku je tady: Užijte si tento dar přírody a benefity, které přináší

Sezona medvědího česneku právě začala. Co si z něj můžete připravit za pokrmy a jak je medvědí česnek prospěšný pro naše tělo?

Jak dlouho můžete skladovat vejce v lednici a jak na test jejich čerstvosti

Vejce by měla být jednou z pravidelných složek zdravého a vyváženého jídelníčku. Na co si dát pozor při jejich skladování?