Ilustrační foto, ZDROJ: Pixabay.com
Jak dlouho můžete skladovat vejce v lednici a jak na test jejich čerstvosti

Jonáš Jenšovský
Zajímá mě prakticky všechno od starověkých pyramid po obrazy z hlubin vesmíru. Občas bokem napíšu nějakou fantasy nebo vytvořím fiktivní svět.
Další článkySouvisející
Prostřeno se vrací a rovnou ve velkém: Plzeňský týden slibuje nehty v jídle, budíky v kuchyni i ztracená játra
Prostřeno! se vrací a diváci se mohou těšit na pětici soutěžících, která slibuje jiskřivou atmosféru, napínavé bodování i řadu nečekaných momentů
Sezona cuket je tady: Recepty na tatarák, cukeťáky s hořčicí i sladký perník
Je tu sezona cuket. Mnozí jich mají tolik, že jednoduše nevědí, co s nimi. Přitom právě cuketa je v kuchyni vděčná surovina. Hodí se na sladké i slané pokrmy.
Pokud máte hromosvod, kontrola je nutná. Jinak hrozí problémy s pojišťovnou
Hromosvod není povinný na všech budovách. Pokud je však přítomen, je třeba funkčnost, kterou ověřuje pravidelná revize. Jak tedy postupovat?
Samosběr borůvek: Vyrazit můžete na Jižní Moravu i do Beskyd, děti ale nechte doma
Kam se vydat na samosběr borůvek? Tyto sladké a tělu prospěšné plody nabízí některé farmy s možností vlastního sběru. Děti ale nechte doma...
Jak přežít tropické dny: Vyzkoušené rady našich babiček, jak v paneláku zatočit s vedrem i trik s větrákem a ledem
Děsíte se horkých dnů v panelákovém bytě? Zkuste vsadit na některý z triků, které pro přežití tropických dní využívaly i naše babičky.
Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu
Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA