Ilustrační foto, FOTO: Kobako, CC BY-SA 2.5, via Wikimedia Commons
Jde to i bez smažení: Řízky z trouby a jak na ně
Další článkySouvisející
Prostřeno se vrací a rovnou ve velkém: Plzeňský týden slibuje nehty v jídle, budíky v kuchyni i ztracená játra
Prostřeno! se vrací a diváci se mohou těšit na pětici soutěžících, která slibuje jiskřivou atmosféru, napínavé bodování i řadu nečekaných momentů
Sezona cuket je tady: Recepty na tatarák, cukeťáky s hořčicí i sladký perník
Je tu sezona cuket. Mnozí jich mají tolik, že jednoduše nevědí, co s nimi. Přitom právě cuketa je v kuchyni vděčná surovina. Hodí se na sladké i slané pokrmy.
Typické české omáčky, které půlka národa miluje a půlka nenávidí. Vaříte je stejně? Svíčková, koprovka a rajská
Kdo by nemiloval tradiční české omáčky! Elegantní svíčková, sladká rajská nebo kontroverzní koprovka. Stálice české kuchyně, na které nedáme dopustit.
Josef Maršálek odhaluje tajemství dokonalého chleba bez kvásku
Když se řekne Josef Maršálek, většině se vybaví dorty a cukrářská preciznost. Ale tento mistr cukrář dokáže stejně bravurně ovládnout i pekařské řemeslo.
Domácí limonády jak od babičky: Recepty na poctivý bezový a malinový sirup bez chemie
Je vám horko a máte chuť na něco opravdu osvěžujícího? Tady jsou dva recepty na osvědčené domácí sirupy, ze kterých vytvoříte skvělé letní limonády.
Retro recepty našich babiček: Oživte chuť dětství s poctivou svíčkovou nebo buchtami
Babičky se uměly v kuchyni otáčet ostošest. S chutí vzpomínáme na jejich poctivé dobroty. Oživte retro recepty a připravte si svíčkovou nebo makové buchty.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA