Pampelišky jsou léčivé: Možnosti využití „plevele“ a jak je zpracovat

Jonáš Jenšovský
Jonáš Jenšovský
Zajímá mě prakticky všechno od starověkých pyramid po obrazy z hlubin vesmíru. Občas bokem napíšu nějakou fantasy nebo vytvořím fiktivní svět.

Další články
Související

Kouření není jediné riziko. Uzeniny a limonády mohou zvyšovat šanci na rakovinu plic, ukazují data

Studie sledovala přes 100 tisíc lidí. Ukazuje, že to co jíme, tedy uzeniny, limonády a hotová jídla mohou zvyšovat riziko rakoviny plic.

Rodiče dělají chyby v péči o dětské zuby. Věří mýtům o kojení, kazech i mléčných zubech

Mléčné zuby se nečistí, kazy jsou dědičné, kojení zubům prospívá. To jsou jen některé z mýtů, které mezi rodiči stále kolují. A přitom mají velký vliv.

Várka nedělních hobby pořadů: Cvičení s Hankou na bolavá záda, využití kadeřávku a jak řezat karton a plast

Nedělní odpoledne na Primě patří tvoření, zahradničení a chytrým vychytávkám. Těšit se můžete na další dávku rad a tipů v oblíbených hobby pořadech.

Velká prsa jako nečekaná překážka. Ženy s větším poprsím se potýkají nejen s bolestmi zad

Ženy s výraznějším poprsím často čelí potížím, o kterých se moc nemluví, a to bolestem zad, napětí v ramenou i omezenému pohybu.

Starší řidiči si oddychnou. Povinné prohlídky se posouvají o pět let

Čeští senioři tvoří víc než pětinu všech držitelů řidičáku. Od ledna 2026 se věková hranice pro povinnou lékařskou prohlídku posune z 65 na 70 let.

Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje

Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.