Pampelišky jsou léčivé: Možnosti využití „plevele“ a jak je zpracovat

Jonáš Jenšovský
Jonáš Jenšovský
Zajímá mě prakticky všechno od starověkých pyramid po obrazy z hlubin vesmíru. Občas bokem napíšu nějakou fantasy nebo vytvořím fiktivní svět.

Další články
Související

„Budila jsem se kvůli tomu okolo třetí ráno.“ Anička Slováčková popsala příznak rakoviny, který nikdo nebral vážně

Dva měsíce po smrti Aničky Slováčkové stále rezonuje její varování: opakující se příznaky nemoci není radno přehlížet.

UHO nemusí být jen trauma ze školní jídelny. Naučte se ji správně připravit díky poctivému domácímu receptu

UHO je pojem, který v české kuchyni známe velmi dobře. Pohlížíme na ni skrze prsty, přitom se dá připravit tak, že zachutná celé rodině.

Typické české omáčky, které půlka národa miluje a půlka nenávidí. Vaříte je stejně? Svíčková, koprovka a rajská

Kdo by nemiloval tradiční české omáčky! Elegantní svíčková, sladká rajská nebo kontroverzní koprovka. Stálice české kuchyně, na které nedáme dopustit.

I malý škrábanec na pánvi je škodlivý: Takovou pánev ihned vyhoďte

Věděli jste, že i malý škrábanec na teflonové pánvi může být opravdu hodně zdraví nebezpečný. Pozor také na přehřívání takových povrchů.

Chůze jako lék: Obyčejná procházka jako nejlepší cvičení i pro starší ročníky a jak z ní vytěžit maximum

Chůze je pro nás tím nejpřirozenějším pohybem. Pokud se jí budete věnovat pravidelně, může vám po zdravotní stránce v mnohém prospět.

První pomoc při píchnutí vosou: Chlazení, sledovat příznaky i ocet a cibule

Jak se zachovat, když vás píchne vosa? Důležité je nepanikařit, postižené místo začít chladit a užít léky proti alergii. Vsadit můžete i na babské rady.