Jak dlouho může být maso v mrazáku? Ilustrační foto, Zdroj: Pixabay.com
Pravidla mražení masa: Pozor na správnou teplotu a riziko spálení masa mrazem a nejdéle vydrží neporcované kuře
Další článkySouvisející
Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu
Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?
Tekutá žehlička na cesty snadno a levně: Stačí vám ingredience, které máte nejspíš doma
Věděli jste, že se na dovolenou nemusíte tahat s žehličkou? Existuje totiž takzvaná tekutá žehlička, kterou si dokážete vyrobit snadno i doma.
Jak na problémové sousedy aneb Když prosba nestačí
Soužití v bytovém domě i vilové čtvrti může být problematické. Jaké máte možnosti, pokud vám sousedi úmyslně nebo jinak komplikují život?
Zrcadlo v ložnici nemá co dělat. Jak díky feng-šuej proměnit svůj pokoj v oázu klidu a relaxace
Ložnice je místo, kde vás nemá nic rozptylovat, abyste se nerušeně ponořili do ozdravného spánku. Jaké prvky a mechanismy to narušují?
Typické české omáčky, které půlka národa miluje a půlka nenávidí. Vaříte je stejně? Svíčková, koprovka a rajská
Kdo by nemiloval tradiční české omáčky! Elegantní svíčková, sladká rajská nebo kontroverzní koprovka. Stálice české kuchyně, na které nedáme dopustit.
I malý škrábanec na pánvi je škodlivý: Takovou pánev ihned vyhoďte
Věděli jste, že i malý škrábanec na teflonové pánvi může být opravdu hodně zdraví nebezpečný. Pozor také na přehřívání takových povrchů.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA