
Ilustrační foto, ZDROJ: Pixabay.com
Roman Paulus radí, jak snadno vyrobit domácí hořčici
Mohlo by vás zajímat:

Další článkySouvisející
Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení
Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?
Inkontinence trápí ženy i muže. Někdy stačí jen smích a je problém
Únik moči není nic výjimečného, i když o tom lidé neradi mluví. Podle České urologické společnosti se s ním během života potýká až polovina žen.
Zapomenutý bojler nebo viditelné nářadí. Jak ochránit chatu před mrazem i zloději
Špatně zazimovaná chalupa může skončit škodou i krádeží. Na co si dát pozor, aby chatu neohrozil mráz, voda ani nezvaní návštěvníci?
Pokud máte hromosvod, kontrola je nutná. Jinak hrozí problémy s pojišťovnou
Hromosvod není povinný na všech budovách. Pokud je však přítomen, je třeba funkčnost, kterou ověřuje pravidelná revize. Jak tedy postupovat?
Jak přežít tropické dny: Vyzkoušené rady našich babiček, jak v paneláku zatočit s vedrem i trik s větrákem a ledem
Děsíte se horkých dnů v panelákovém bytě? Zkuste vsadit na některý z triků, které pro přežití tropických dní využívaly i naše babičky.
Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu
Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA