Rajská na Náplavce v Hradci Králové, FOTO: Ladislav Boháč, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Typické české omáčky, které půlka národa miluje a půlka nenávidí. Vaříte je stejně? Svíčková, koprovka a rajská
Další článkySouvisející
Zrcadlo v ložnici nemá co dělat. Jak díky feng-šuej proměnit svůj pokoj v oázu klidu a relaxace
Ložnice je místo, kde vás nemá nic rozptylovat, abyste se nerušeně ponořili do ozdravného spánku. Jaké prvky a mechanismy to narušují?
UHO nemusí být jen trauma ze školní jídelny. Naučte se ji správně připravit díky poctivému domácímu receptu
UHO je pojem, který v české kuchyni známe velmi dobře. Pohlížíme na ni skrze prsty, přitom se dá připravit tak, že zachutná celé rodině.
I malý škrábanec na pánvi je škodlivý: Takovou pánev ihned vyhoďte
Věděli jste, že i malý škrábanec na teflonové pánvi může být opravdu hodně zdraví nebezpečný. Pozor také na přehřívání takových povrchů.
Josef Maršálek odhaluje tajemství dokonalého chleba bez kvásku
Když se řekne Josef Maršálek, většině se vybaví dorty a cukrářská preciznost. Ale tento mistr cukrář dokáže stejně bravurně ovládnout i pekařské řemeslo.
Pěstování bylinek doma: Jak začít a co potřebujete pro úspěšnou sklizeň
Chcete si doma pěstovat bylinky? Super! Čím začít? Jaký substrát pořídit? A jaké místo pro pěstování bylinek vybrat? Jak často je zalévat a sklízet?
Jak na sněhově bílé záclony. Stačí sůl, prášek do pečiva nebo ocet
Sněhově bílé záclony jsou pastvou pro oko. Ale co když změní svůj odstín na nevzhledně zažloutlý? Známe několik triků, jak záclony vybělit.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA