
Ilustrační foto, ZDROJ: Pexels.com
Vánoce jsou pro ženy často galeje, které nikdo neocení. Jak z toho ven
Mohlo by vás zajímat:

Zdroj informací: autorské zpracování redakce Betterlife.cz na základě veřejně dostupných informací z médií.
Petra Stará
Ráda se věnuju tématům, která nám mohou zpříjemnit život – od tipů pro domácnost, přes zdraví, až po osobní rozvoj. Baví mě hledat nové způsoby, jak si usnadnit každodenní život a najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Věřím, že i malé změny mohou mít velký vliv, a právě ty se snažím předávat ve svých článcích.
Další článkySouvisející
Ztuhlý med není problém. A proč mu nevadí ani horký čaj
Jaké jsou nejčastější mýty o medu? Horký čaj mu škodí, krystalizace značí nekvalitu, med se nekazí. V článku vysvětlujeme, co z toho je pravda a co jen fáma.
Onkologičtí pacienti už na to nejsou sami. Přichází změny v péči, větší podpora i nové centrum
Onkologičtí pacienti letos získali víc podpory i informací. Díky Hlasu onkologických pacientů vzniká nové centrum a mění se přístup k péči.
Misofonie ničí nervy. Běžné zvuky spouštějí vztek i paniku, mnozí o problému raději mlčí
Misofonie způsobuje silné reakce na běžné zvuky, které jiní vůbec nevnímají. Jak se projevuje a proč není na první pohled vidět?
Prima hobby pořady: Láďa Hruška peče koláč, Pepa řeší bazén a jak na tymiánový sirup s Receptářem
Neděle na Primě nabídne dávku inspirace i šikovných nápadů. V hlavní roli budou osvědčené hobby pořady. Co všechno nás v neděli 2. listopadu na Primě čeká?
Letní čas končí. Na co se připravit a kdy si přetočíme hodinky
Letní čas se vrátí zpátky na ten klasický, tedy zimní, už v neděli 26. října. Ručičky se posunou o hodinu zpět. Co to znamená v praxi?
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA




