Ilustrační foto, ZDROJ: redakce BetterLife prostř. DALL·E 3 - ChatGPT 4o
Velikonoční jidáše: Tvar provazu jako připomenutí Jidášova konce
Další článkySouvisející
Várka nedělních hobby pořadů: Cvičení s Hankou na bolavá záda, využití kadeřávku a jak řezat karton a plast
Nedělní odpoledne na Primě patří tvoření, zahradničení a chytrým vychytávkám. Těšit se můžete na další dávku rad a tipů v oblíbených hobby pořadech.
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
Další nálož hobby pořadů: Pivní pomazánka s Láďou, jubileum s Pepou a treláže se zahradnicí Lenkou
Kutil Pepa, zahradnice Lenka a vynálezce Láďa se vrací s novou dávkou inspirace. V neděli 12. října 2025 poběží na Primě tři oblíbené hobby pořady.
Receptář je zpět. Tipy pro podzimní zahradu, kuchyni i dílnu v novém díle už tuto neděli
V nedělní poledne bude opět patřit pořadu Receptář Prima nápadů. Tentokrát nabídne podzimní porci tipů pro kutily, zahrádkáře i milovníky domácích mazlíčků.
Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení
Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?
Mytí kuřecího masa před vařením je zbytečné a může být i nebezpečné
Spousta lidí to dělá automaticky. Koupí syrové kuře, doma ho vybalí a hned opláchne pod vodou. Mytí kuřecího masa se ale raději vyhněte.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA





