Zelné placky se škvarky a uzeným podle Josefa Maršálka

Další články
Související

Květen na zahradě: Mulč, střih, výsadba a další věci, které musíte udělat teď, jinak bude pozdě na bohatou úrodu

I v květnu čeká každého zahradníka spousta práce, ale také radosti. Na co všechno si dát pozor a co budou stromy i keře vyžadovat?

S kým žije Linda Rybová: Blanka z Ulice prožila bouřlivé devadesátky s rockerem, klid našla až s hercem na mlýně

Linda Rybová kdysi randila s rockery, dnes žije se starším hereckým kolegou a třemi dětmi v oáze klidu na venkově.

Pankrác, Servác, Bonifác: Co se po jejich svátcích může sadit? Ledoví muži a jaké pověry se k nim vážou

První polovina května je pro zahrádkáře kritickým obdobím. Čekají je totiž ledoví muži a pak uplakaná Žofie. Co to znamená pro úrodu?

Proč váš pes žere trávu a je důvod zpozornět? Nuda, chuť nebo žaludeční potíže, příčin může být víc

Žraní venkovní trávy si spojujeme spíše s kočkami. Jaké důvody má ale k takovému chování nejlepší přítel člověka a kdy být v pozoru?

Laďka Něrgešová čaruje v kuchyni: Pražský koláč s majonézou a bábovka, co nemá konkurenci

Laďka Něrgešová není jen známou moderátorkou a milující maminkou dvou puberťáků. Své fanoušky také zásobuje skvělými recepty na různé dobroty.

Velikonoční nádivka: Lidový název zná málokdo, značila naději i úrodný rok a jak na ni

Velikonoční nádivka se dá připravit na mnoho způsobů. Jaká je historie tohoto pokrmu, který každý připravuje trochu jinak?