
Košík hub, FOTO: George Chernilevsky, Public domain, via Wikimedia Commons
Mohlo by vás zajímat:


Marie Kučerová
Jsem nadšený fanoušek filmů, seriálů i nejrůznějších dobrých reality show. Psaní se věnuji již několik let, mám za sebou pestrou škálu článků s nejrůznější tématikou a v tomto duchu bych ráda pokračovala i do budoucna.
Další článkySouvisející
Nedělní hobby pořady: Nové díly plné nápadů pro domov, dílnu i zahradu
V neděli se představí nové epizody hobby pořadů. Pepa Libický zapojí elektřinu v tiny house, Lenka Eywa ukáže neobvyklý recept a Láďa Hruška pobaví i inspiruje.
Prostřeno se vrací a rovnou ve velkém: Plzeňský týden slibuje nehty v jídle, budíky v kuchyni i ztracená játra
Prostřeno! se vrací a diváci se mohou těšit na pětici soutěžících, která slibuje jiskřivou atmosféru, napínavé bodování i řadu nečekaných momentů
Sezona cuket je tady: Recepty na tatarák, cukeťáky s hořčicí i sladký perník
Je tu sezona cuket. Mnozí jich mají tolik, že jednoduše nevědí, co s nimi. Přitom právě cuketa je v kuchyni vděčná surovina. Hodí se na sladké i slané pokrmy.
Zavařování jahod a třešní: Nejlepší babské rady, jak správně uchovat chuť léta ve sklenici až do zimy i s pomocí rumu
Je čas jahod a třešní. Sladkého ovoce, které milují snad všichni. Naučte se zavařovat ovocnou úrodu podle fíglů našich babiček. Jak tedy na správné zavařování?
UHO nemusí být jen trauma ze školní jídelny. Naučte se ji správně připravit díky poctivému domácímu receptu
UHO je pojem, který v české kuchyni známe velmi dobře. Pohlížíme na ni skrze prsty, přitom se dá připravit tak, že zachutná celé rodině.
Typické české omáčky, které půlka národa miluje a půlka nenávidí. Vaříte je stejně? Svíčková, koprovka a rajská
Kdo by nemiloval tradiční české omáčky! Elegantní svíčková, sladká rajská nebo kontroverzní koprovka. Stálice české kuchyně, na které nedáme dopustit.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA