
Mohlo by vás zajímat:

Další článkySouvisející
Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak na nejlepší smažák. Zásadní je sýr i teplota oleje
Šéfkuchař Jan Punčochář prozradil, jak připravit smažák, který nevyteče, má zlatavou krustu a chuť, na kterou se nezapomíná.
Další nálož hobby pořadů: Pivní pomazánka s Láďou, jubileum s Pepou a treláže se zahradnicí Lenkou
Kutil Pepa, zahradnice Lenka a vynálezce Láďa se vrací s novou dávkou inspirace. V neděli 12. října 2025 poběží na Primě tři oblíbené hobby pořady.
Receptář je zpět. Tipy pro podzimní zahradu, kuchyni i dílnu v novém díle už tuto neděli
V nedělní poledne bude opět patřit pořadu Receptář Prima nápadů. Tentokrát nabídne podzimní porci tipů pro kutily, zahrádkáře i milovníky domácích mazlíčků.
Podzimní kouzlení z dýně: Pomazánka, marmeláda i kompot, které stojí za vyzkoušení
Podzim je tady a s ním i dýně. Tyhle oranžové krásky už dávno nepatří jen na Halloween nebo do polévky. Co z nich třeba zkusit pomazánku nebo marmeládu?
Další dávka hobby pořadů: Pokládka nové podlahy s Pepou, vychytávky s Láďou a divoký kout se zahradnicí Lenkou
Nedělní odpoledne bude na obrazovkách plné nápadů, vůní a kutilských vychytávek. Připravte si čaj a inspirujte se u trojice oblíbených hobby pořadů na Primě.
Přemrzlé hřiby nejezte, radí mykologové. Do lesa jedině za houbami, které si s mrazem poradí
První mrazíky přinesly houbařům dilema. Do lesa se sice stále dá vyrazit, ale zatímco některé druhy si s chladem poradí, jiné se po přemrznutí mění v past.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA