Co nesmí chybět na velikonočním stole: Mazanec, nádivka i jidáše s tradicí

Jaká jídla nesmí na našich stolech chybět během velikonočních svátků? Podle tradic to není jen mazanec a beránek, ale také nádivka nebo polévky.

Jiný kraj – jiný svatební koláček. Nevěsta je ale nesmí péct

Svatební koláčky se u nás kraj od kraje liší. Někde se rozdávají před svatbou, mohou být součástí svatební tabule. Jaký koláček patří k vašemu kraji?

Tvarohové buchty podle Evy Holubové: Sladká tečka na neděli

Vyzkoušejte tvarohové buchty podle Evy Holubové – nadýchané, voňavé a plné chuti. Skvělý recept nejen na víkendové pečení.

Prostřeno!: Příští týden plný bizárů, slepičí menstruace, zarytá veganka z odvážné platformy, černé rty a šťastné koule

Pražské Prostřeno! přineslo nečekané momenty – od veganského pranku přes Titanic až po raw koule. Týden plný chutí, chaosu i překvapení.

Toastový chléb s tvarohem podle Josefa Maršálka, který zvládne každý

Josef Maršálek je mistr cukrařiny, jehož recepty inspirují profesionály i amatérské kuchaře. Vy si podle něho zkuste připravit toastový chléb s tvarohem.

Žemlovka a buchtičky s krémem podle Josefa Maršálka

Zkuste si pod taktovkou Josefa Maršálka připravit dvě oblíbené sladké české dobroty – buchtičky s krémem a žemlovku. Máme pro vás recepty.

Smažený sýr z trouby i horkovzdušné fritézy: Lepší jste nejedli

Smažený sýr je oblíbená klasika, na kterou nedáme dopustit. Zkuste si ji připravit v trochu zdravějším kabátku – v troubě nebo ve fritéze bez litru oleje.

Alkohol v kuchyni: Jak jej správně využít a kam a jaký se hodí pro nejlepší výsledek

Alkohol můžete v kuchyni použít pro lepší chuť i vůni pokrmů. Využijete jej na přípravu omáček, dezertů, k masu, do zavařenin, na polevy, do těsta...

Jak na křupavou kůrku a šťavnaté kuře: Jednoduché triky, které vám pomohou dosáhnout dokonalého výsledku

Pečené kuře je oblíbený a opravdu lahodný pokrm. Víte, jak ho upéct tak, aby bylo maso nevysušené, křehké a kůžička křupala? Prozradíme vám to!

Jak dlouho můžete skladovat vejce v lednici a jak na test jejich čerstvosti

Vejce by měla být jednou z pravidelných složek zdravého a vyváženého jídelníčku. Na co si dát pozor při jejich skladování?
REKLAMA

Populární

REKLAMA