Český med - medovicový, lípový, květový, FOTO: Vta78, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Jak poznat kvalitní med a vyhnout se pančovanému paskvilu
Další článkySouvisející
Jak vyčistit připálený hrnec bez drhnutí: Stačí obyčejná sůl a ocet. Tento fígl vám ušetří čas i nervy
Připálený hrnec už nebude vaše noční můra ani důvod, proč nad dřezem s houbičkou necháte ruce. Prozradíme vám šikovný fígl, který funguje.
Telenovely a křížovky už nefrčí. Padesátníci objevují nové zájmy: nordic walking, mindfulness, fotografie a další
Čemu se dnes věnují moderní padesátníci? Divili byste se, že netráví volný čas jen nad křížovkami nebo telenovelami v televizi.
Krize středního věku u mužů: Jak poznat příznaky andropauzy a jak ji společně zvládnout
O menopauze jsme někdy slyšeli všichni. Stejný proces však postihuje i muže, jen pomaleji a tedy v delším období. Jak poznat příznaky andropauzy a co s tím?
Kávovou sedlinu rozhodně nevyhazujte, má mnoho využití
Děláte si rádi kávu a nevíte, co s kávovou sedlinou, kterou nechcete jen tak vyhodit? Nezoufejte, tyto tipy může doma nebo na zahradě využít opravdu každý.
Domácí limonády jak od babičky: Recepty na poctivý bezový a malinový sirup bez chemie
Je vám horko a máte chuť na něco opravdu osvěžujícího? Tady jsou dva recepty na osvědčené domácí sirupy, ze kterých vytvoříte skvělé letní limonády.
I rajčata se dají zavařit do sklenic a je to snadné
Očekáváte letos zase bohatou úrodu rajčat? Naučte se rajčata zavařit do sklenic. Budete si na nich moci pochutnat i v zimě. Stačí pak jen sáhnout do spíže.
REKLAMA
⚡️Nejčtenější
REKLAMA