Jak poznat kvalitní med a vyhnout se pančovanému paskvilu

Další články
Související

Jak vyčistit připálený hrnec bez drhnutí: Stačí obyčejná sůl a ocet. Tento fígl vám ušetří čas i nervy

Připálený hrnec už nebude vaše noční můra ani důvod, proč nad dřezem s houbičkou necháte ruce. Prozradíme vám šikovný fígl, který funguje.

Telenovely a křížovky už nefrčí. Padesátníci objevují nové zájmy: nordic walking, mindfulness, fotografie a další

Čemu se dnes věnují moderní padesátníci? Divili byste se, že netráví volný čas jen nad křížovkami nebo telenovelami v televizi.

Krize středního věku u mužů: Jak poznat příznaky andropauzy a jak ji společně zvládnout

O menopauze jsme někdy slyšeli všichni. Stejný proces však postihuje i muže, jen pomaleji a tedy v delším období. Jak poznat příznaky andropauzy a co s tím?

Kávovou sedlinu rozhodně nevyhazujte, má mnoho využití

Děláte si rádi kávu a nevíte, co s kávovou sedlinou, kterou nechcete jen tak vyhodit? Nezoufejte, tyto tipy může doma nebo na zahradě využít opravdu každý.

Domácí limonády jak od babičky: Recepty na poctivý bezový a malinový sirup bez chemie

Je vám horko a máte chuť na něco opravdu osvěžujícího? Tady jsou dva recepty na osvědčené domácí sirupy, ze kterých vytvoříte skvělé letní limonády.

I rajčata se dají zavařit do sklenic a je to snadné

Očekáváte letos zase bohatou úrodu rajčat? Naučte se rajčata zavařit do sklenic. Budete si na nich moci pochutnat i v zimě. Stačí pak jen sáhnout do spíže.