Češi si při loupání brambor často zbytečně přidělávají práci. Stačí správně používat škrabku a naříznutí

Jak oloupat brambory snadno a rychle díky dvěma šikovným trikům? Naučte se, jak správně používat škrabku a využít naříznutí před vařením.

Češi neustále dávají do guláše ingredienci, která tam nepatří. Základem je cibule, případně brambora

Jaký je recept na dokonalý český guláš bez mouky, rady k jeho přípravě i nejčastější chyby, které mohou pokazit chuť tohoto tradičního jídla.

Zakalený vývar s minimem chuti se stane minulostí: Maso do studené vody, pozor na mrkev a sníh z bílků jako první pomoc

Ať už preferujete jakýkoliv vývar, jedno je jisté - pořádný a poctivý potěší nejednoho strávníka. Jak ale docílit toho, aby měl vývar silnou a plnou chuť?