Češi neustále dávají do guláše ingredienci, která tam nepatří. Základem je cibule, případně brambora
Jaký je recept na dokonalý český guláš bez mouky, rady k jeho přípravě i nejčastější chyby, které mohou pokazit chuť tohoto tradičního jídla.
Zakalený vývar s minimem chuti se stane minulostí: Maso do studené vody, pozor na mrkev a sníh z bílků jako první pomoc
Ať už preferujete jakýkoliv vývar, jedno je jisté - pořádný a poctivý potěší nejednoho strávníka. Jak ale docílit toho, aby měl vývar silnou a plnou chuť?
Častá chyba při přípravě toustů: Děláte ji také? Zkuste to jinak
Zapečené tousty – rychlé, chutné a variabilní. Naučte se triky na přípravu toustů, pečení bez nepořádku, recyklaci staršího pečiva i recept na domácí chléb.
Lehký spánek a štíhlá linie aneb Večerní stravování bez výčitek: Na tato jídla zapomeňte
Zjistěte, jaká večerní jídla vám mohou bránit v hubnutí a dobrém spánku. Rady, čemu se vyhnout a co si dopřát, abyste se ráno probudili lehcí a plní energie.