Češi neustále dávají do guláše ingredienci, která tam nepatří. Základem je cibule, případně brambora

Jaký je recept na dokonalý český guláš bez mouky, rady k jeho přípravě i nejčastější chyby, které mohou pokazit chuť tohoto tradičního jídla.

Zakalený vývar s minimem chuti se stane minulostí: Maso do studené vody, pozor na mrkev a sníh z bílků jako první pomoc

Ať už preferujete jakýkoliv vývar, jedno je jisté - pořádný a poctivý potěší nejednoho strávníka. Jak ale docílit toho, aby měl vývar silnou a plnou chuť?

Častá chyba při přípravě toustů: Děláte ji také? Zkuste to jinak

Zapečené tousty – rychlé, chutné a variabilní. Naučte se triky na přípravu toustů, pečení bez nepořádku, recyklaci staršího pečiva i recept na domácí chléb.

Lehký spánek a štíhlá linie aneb Večerní stravování bez výčitek: Na tato jídla zapomeňte

Zjistěte, jaká večerní jídla vám mohou bránit v hubnutí a dobrém spánku. Rady, čemu se vyhnout a co si dopřát, abyste se ráno probudili lehcí a plní energie.